Vår coach

Jag är en person som gått från att drömma om att starta eget företag, till att idag faktiskt driva det. För mig var den avgörande faktorn att börja arbeta med mig själv och fokusera på personlig utveckling och självinsikt.

Min resa började med att jag utbildad mig till civilingenjör och jobbade några år inom läkemedelsbranschen. Jag hade ett bekvämt liv med bra lön och arbetsvillkor, men det var något som låg och skavde. En känsla av att det var något annat jag brann för.

Jag hade länge tänkt och drömt om att starta eget företag. Däremot var det länge som jag trodde det bara skulle förbli en dröm. Jag hade massa röster inne i mitt eget huvud som övertygade mig att jag inte borde satsa.

  • Du kommer aldrig klara det
  • Du är för ung för att göra det
  • Du kommer aldrig kunna sälja din idé

Vändpunkten för mig var när jag kom i kontakt med personlig utveckling 2018.  Sakta men säkert började jag ifrågasätta mina inre röster. Vad finns det för bevis att jag inte kommer lyckas? Inga! Så vad är det egentligen som hindrar mig? Bara jag själv och mina rädslor.

Jag bestämde mig och tog klivet för att följa min inre längtan vilket lett till att jag idag är diplomerad coach och driver mitt egna företag, Våga Vägra Rädsla – Coaching. 

Mitt varför

Mitt svar på frågan: ”Varför coachar du och föreläser?” är enkelt – jag vill hjälpa människor att må och bli bättre. En nyckel till det som jag ser är att hjälpa folk bli medvetna om och ta kontroll över sin inre röst i huvudet.

Jag arbetar varje dag med att förstå och utveckla mig själv för att öka mitt egna välmående och glädje i livet. Detta kan vara genom att uppnå mål, titta på film eller umgås med vänner. Tyvärr har det inte alltid varit mitt fokus.

Under lång tid hade jag en elak inre röst i mitt huvud som slog på mig själv mentalt, hårt och regelbundet.

  • Du är inte värd något.
  • Det viktiga är inte att du mår bra, det viktiga är att du får din omgivning att må bra.
  • Be inte andra människor om hjälp för du är så jäkla besvärlig som stör dem med dina problem.
  • Äh ryck upp dig. Sluta vara så klen, trött och känna dig nedstämd – bit ihop och kör på va fasen.

Jag skulle aldrig i mitt liv uttrycka mig så mot andra, och ändå gjorde jag det mot mig själv dagligen.  Vändningen kom 2018 när jag kom i kontakt med personlig utveckling och började jobba med mig själv. Idag har jag en mycket snällare inre röst som gör att jag mår bättre, har mer glädje i livet och vågar ta mig an större utmaningar än jag någonsin kunnat tänka mig innan. Arbetet med rösten pågår fortfarande, men jag har kommit en bra bit på vägen.

Mitt mission är därför  att sprida medvetenhet och hjälpa individer i samtal att bli snälla mot sig själva. Jag är övertygad om att effekten av att vi blir snälla, och börjar prioritera oss själva, är ett liv fullt av glädje, välmående och självförverkligande.

Vår vision

Vår vision på VVR Coaching är att skapa en värld där vi naturligt pratar och delar med oss av våra mål och längtan i samhället. En värld där man lyfter fram styrkor hos individer som hjälper dem att våga utmana sig själva för att skapa sina drömliv.

Vi tror också på att genom att hjälpa människor skapa en ansvarskänsla kring sina liv kommer det göra att vi känner oss mer motiverade i våra liv. Därmed kommer vi börja gå från “från-motivation” mot “till-motivation” vilket ger upphov till ett skifte från problemfixering till problemlösning.

Effekten blir att vi skapar ett samhälle och kultur där människorna har hög tilltro till sin egna potential och är trygga i sig själva.

Detta resulterar slutligen i det ultimata målet, att öka välmående och lycka i människors liv.