Vad spenderar du pengar på?

Detta inlägg är baserat på inspiration från Robin Andersson som gjorde ett LinkedIn-inlägg som väckte mycket tankar hos mig.

Har du funderat över vad du lägger pengar på? Har du sedan tänkt ett steg längre på vad som får dig att lägga pengar på just det?

Om du betalar för städhjälp eller hemleverans av matvaror är det troligen för att du värderar din tid och vill ha friheten att lägga tid på det som är viktigast för dig.

Om du betalar för Personlig Tränare, gymkort och träningsutrustning är det troligt att du värderar din fysiska hälsa och välmående.

Om du betalar för coaching och självhjälpsböcker är det troligt att du värderar din personliga utveckling och ditt mentala välmående.

Vi kan även använda denna insikten proaktivt. Om du idag har något område du önskar såg annorlunda ut, fundera över hur du kan skapa utrymme att investera pengar i det området. Det kan vara att sluta med en aktivitet som inte får dig att må bra för att frigöra pengar till något du verkligen längtar efter.

Det vi investerar i, oavsett om det är pengar, tid eller engagemang, kommer att växa. Se därför till att du investerar i det du verkligen vill ha mer av i ditt liv.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *